Wonderland Boxsprings

Wonderland boxspringsWonderland boxsprings, het best bewaarde slaap geheim van Noorwegen.De geschiedenis van Wonderland gaat terug tot 1969 waar het bedrijf westnofa zich vestigde in Andalsnes.Een bed van Wonderland wordt gemaakt met Noorse materialen door Noorse werknemers.
U bent uniek dat hoort uw bed ook te zijn...........

De 5 redenen om voor een Wonderland Boxspring te kiezen.....

1 Instelbare heupzone

Om 's nachts zo goed mogelijk te kunnen slapen is het belangrijkst de spieren in uw lichaam goed ontspannen. Daarvoor moet u een lighouding vinden waarin uw ruggengraat zo recht mogelijk ligt.
Een instelbare heupzone zorgt ervoor dat u het bed aan uw lichaam kunt aanpassen. Door de stevigheid onder de heuppartij in te stellen regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder zakt. Op die manier past u het bed aan uw lichaam en uw individuele behoefte aan.
Verkrijgbaar voor alle Continental en Nordic boxspring.

2 Schouderzone
Beddenengoed Wonderland Lava

Een Wonderland bed is zo gemaakt dat uw lichaam maximale rust krijgt. De meeste mensen liggen tijdens het slapen bij voorkeur op hun zij. Dan ontstaat er druk op de schouder en daarom hebben alle Wonderland bedden een Schouderzone. Daardoor komt uw schouder iets dieper in het bed te liggen zodat uw nek, schouder en rug op de juiste manier worden ontlast.

3 Kantstabiel

Ongestoord slapen is belangrijk. In een Wonderland bed slaapt u ontspannener, ook als u beweegt in uw slaap. En wanneer u de rand van de matras nadert, hoeft u niet bang te zijn dat u uit het bed valt want dat is kantstabiel. Een Wonderland matras wordt niet net als andere matrassen gemaakt. Wij voegen de afzonderlijke componenten volgens een
gepatenteerde methode samen waardoor een zeer kantstabiele matras met een lange levensduur ontstaat. Zo profiteert u optimaal van de pocketvering in uw matras over de gehele breedte.

4. omkeerbaar

Door de matras om te keren verlengt u de levensduur van het bed en blijft het comfort jaar na jaar gegarandeerd. U kunt de andere kant dus naar boven keren en het Hoofd en voeteneind omdraaien. Als u dit een paar keer per jaar doet krijgt u een matras die u heel lang hetzelfde goede, gelijkmatige comfort biedt. Dankzij het gebruik van klittenband enritssluitingen aan de stoffen gaat dit eenvoudig.

5 Wasbaar

Een schoon bed zorgt voor een beter slaapcomfort. Stof en huismijt komen van nature in onze woonomgeving voor en die moeten we met verzorging en wassen verwijderen. Om die reden zijn de stoffen van een Wonderland bed afneembaar en kunt u ze op 60 oC wassen. Deelbare ritssluitingen maken het wassen eenvoudig. Gewoon thuis, in uw wasmachine.

Wonderland Boxprings combinatie nu met 40% korting!