Over ons

BEDDEN&GOED is op 1 november 2013 opgericht door Suzanne Kromhout. Jarenlange ervaring in de verkoop van bed textiel en gezond slapen heeft geleid tot de oprichting van BEDDEN&GOED. Deze ervaring helpt haar bij het vinden van het juiste bed voor iedere klant. Dit advies is gebaseerd op kennis van de merken en haar collectie verkregen door training en opleiding. Maar ook kennis op het gebied van de anatomie van het lichaam, het weten wat goed en gezond slapen betekent en natuurlijk kennis van de materialen.

Collectie Van Dyck & Wonderland
Bedden&Goed heeft daardoor bewust gekozen voor de complete collectie Van Dyck Linnengoed. Deze collectie vindt u terug in de vorm van een Store met daarbij de complete lijn van de beste boxsprings uit Noorwegen van het merk Wonderland. Deze bedden hebben een aantal unieke eigenschappen waarmee zij de beste kwaliteit voor uw slaap en gemak in onderhoud kunnen bieden.
Wilt u meer weten over de collectie van Wonderland? Laat u inspireren en adviseren bij ons in de winkel!

De identiteit die een bed moet uitstralen is voor iedereen verschillend. Dekbed overtrekken van satijn tot Egyptisch katoen en van klassiek tot modern, hoeslakens, lakens met een mooie zachte plaid of een bedsprei. Het van Dyck bedtextiel heeft altijd iets dat bij uw wensen past.

Met wel 24 verschillende kussens wij kunnen u altijd van dienst zijn. Bent u allergisch? Houdt u van koel en ventilatie? Zoekt u steun, dus balans onder uw hoofd? Of kiest u toch voor natuurlijk zacht dons?
BEDDEN&GOED heeft voor iedereen het juiste kussen en biedt een ruime keuze uit dekbedden van dezelfde kwaliteit.
De formule heet niet voor niets Bedden&Goed!

Badkamer
Alles wat u nodig heeft voor uw badkamer is in de BEDDEN&GOED Store te vinden: warme wollige handdoeken, een eigenwijze badmat met rasta look en die mooie badjas die u al jaren zocht.
Bij BEDDEN&GOED kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren met de juiste keuze.

Totaal nieuwe beleving en presentatie
Een complete nieuwe formule met een totaal andere beleving en presentatie. Om onze producten te verkrijgen zijn er tal van mogelijkheden.
Uiteraard kunt u bij ons in de winkel het product kopen en meenemen, maar u heeft ook de mogelijheid om de producten te bestellen en vervolgens op te komen halen.
Bent u gezellig aan het winkelen en geen zin om met tassen te lopen? Dan bezorgen wij uw product gewoon thuis, in geheel Nederland.

Kom eens langs en ervaar niet alleen het mooie, maar ook de kwaliteit en het makkelijke van BEDDEN&GOED.