Vandyck Linnengoed

Beddenengoed Vandyck-Silent-Beauty-en-Soundbeat-000-multiVandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het 90-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden en kussens.

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van de catwalk naar de slaapkamer en de badkamer. Niet alleen high fashion designs, maar ook tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen. De collectie (dons)dekbedden en kussens onderscheidt zich door innovatie en hoge kwaliteitseisen.

VNDCK is het jongere broertje van Vandyck, geïnspireerd door de mode van de straat met een voorliefde voor een industriële look, vintage en rauw.

Klik op onderstaande button om naar onze webshop te gaan:

vandyck webshop

Klik op onderstaande button om de voorjaars folder te bekijken. De producten in deze folder zijn ook te bestellen in onze webshop via bovenstaande button.

lifestyle